Thursday, October 13, 2016

Photo


via P.O.B

Peniaga makanan diingat jangan manipulasi harga

Peniaga makanan diingat jangan manipulasi harga

PADANG BESAR: Peniaga makanan di Arked Niaga, di sini diingatkan supaya tidak menipu pengunjung dengan memanipulasi harga makanan yang dijual.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dniLvq

Photo


via P.O.B

Video - Hai semua... KITA JUMPA SALE BESAR-BESARAN NANTI YE.. 2 HARI SAHAJAAAAA πŸ”ŠπŸ”ŠPOTONGAN HARGA DARI 30%!H(MISSING)INGGA 50%!D(MISSING)R HARGA SEBENAR.. Rm10 5helai.. Rm10 3 helai... Rm10 4helai... WOWWWWWW..... Tarikh : 22 Dan 23 OKTOBER 2016 HARI : SABTU & AHAD MASA : 10 am - 2pm 4pm - 10pm Jamuan makan kecik² : 10am-12pm bertempat di. *KOLAM MEMANCING ALANG SALEH ULU LALANG 71200 RANTAU NEGERI SEMBILAN* BAWAH ⬇ senarai harga barangan SEMASA yg saya Jual... HARGA SEMASA ☑ BAJu baby jenis jumpsuit.. rompers... sleepsuit.. harga : dr rm5 ke rm10 ☑Tshirt dewasa pepuan lelaki : harga rm5 ☑Baju kanak2 : rm5 ☑Dress kanak : rm10 ke rm15 ☑Cadar/comforter ; rm25 hingga rm35 ☑Sarung bantal : rm10/4helai ☑Seluar Jean rm10 ☑Buku bundle RM3 πŸ” ☑Cap RM5 πŸ” ☑Toy RM5 πŸ” yang berdekatan rantau..sekitar seremban jommmm datang ke sini... BOLEH CUCI MATA.. HIHIHJ #fb noralina ridwan #page froggy bundle - d mawar Cottage ent #terbaik #bundle #kualiti #murah


via P.O.B

Wednesday, October 12, 2016

Saham Asia jatuh susulan data ekonomi China

Saham Asia jatuh susulan data ekonomi China

HONG KONG: Saham Asia jatuh ke paras terendah dalam tiga minggu dan niaga hadapan saham Amerika Syarikat (AS) serta hasil Perbendaharaan jatuh selepas data perdagangan September China menunjukkan penurunan yang ketara dalam eksport, meningkatkan kebimbangan baharu mengenai keadaan ekonomi kedua terb...

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dm5Dq5

Photo


via P.O.B

Tuesday, October 11, 2016

Photo


via P.O.B

Photo - ""KALAU MURAH,AMBIL HENFON WASAP SHA 0172977264" ""KALAU MAHAL SILA JELING2 JE""" ❌❌OFFER LIMITED.CEPAT SEBELUM TERLAMBAT❌❌ ++++++++++ HEY YOU😎😎😎!!!! Yes..YOU...nak pg Ho Chi Minh,vietnam??? Jom berjimba dengan kite... 😍4H 3M ↔RM1,299↔ 😍4H 3M↔RM1,299↔ 😍INC FLIGHT YAWWW😲😲😲 πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†—πŸ†— RM1,299 HO CHI MINH πŸ˜‰ALL INπŸ˜‰ seat xbanyak..sape dapat dia punye.. Save dan wasap 0172977264❤SHA❤ Save dan wasap 0172977264❤SHA❤ Save dan wasap 0172977264❤SHA❤ Save dan wasap 0172977264❤SHA❤


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Harga minyak tinggi menjelang mesyuarat OPEC

Harga minyak tinggi menjelang mesyuarat OPEC

TOKYO: Niaga hadapan minyak mentah meningkat hari ini, dengan pelabur menunggu perbincangan antara pengeluar Pertubuhan Negara Pengeksport Petroleum (OPEC) dan pengeksport minyak lain berhubung had outpun bagi mengakhiri lambakan dalam pasaran global.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2e84wJA

Photo


via P.O.B

Photo - Salam subuh semua warga fb sekalian. Hari ini saya akan ke tapak lokasi event BEST STREET FOOD FESTIVAL 2016 yang bakal berlangsung lagi seminggu di ruang parking PKNS SHAH ALAM dan akan live fb di sana untuk menarik minat pelanggan datang mengunjungi event tersebut. Bagi yang berminat untuk menjalankan perniagaan makanan atau apa sahaja bisnes, kami sediakan ruang untuk anda. Sebab apa? Sebab kebanjiran pelanggan pastinya ramai dan ini lah masanya untuk kita menambah pendapatan kita semua. Info penting : ✔ 1 khemah slot 10x20 ✔rate rm1650 ✔niaga 4 hari ✔20-23 oct 2016 ✔8am -12midnite ✔elctric on 24hrs ✔kerusi x 2 provided ✔meja 3x6ft 1 provided ✔lamp ✔fan ✔plugpoint Food Truck Rm400 sahaja untuk 10 unit sahaja. Hubungi Miftahul Jamilah Shaaban 0134136669, Dina Adriel +60194752334 dan tuan Ahmad Ismisolihin Ismail whatsapp 01132297229. #beststreetfoodfestival #bsff2016 #makananmacammacamada #pestamakan #pknsshahalam #usahawanjalanan


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo - Helooo..hellooo.. Testimoni Profix ------------------------------- HOT..Hot HOT.. Siapa dah hampir putus asa muka ada muka berlubang parut jerawat sejak remaja.. Dah macam2 produk guna.. Dah banyak duit keluar.. Jangan risau..tak perlu skincare harga rm300.. PROFIX akan bantu semua masalah muka berlubang. Ada jaminan 100%!d(MISSING)ari HQ.. Jom order 013-2701299 nora. Wassap shj ya..tq..:)


via P.O.B

Lepasan GiatMARA dibantu mulakan perniagaan

Lepasan GiatMARA dibantu mulakan perniagaan

KOTA BHARU: MARA menyediakan peruntukan bagi membantu lepasan GiatMARA menceburi program keusahawanan dan memperluaskan perniagaan mereka menerusi program Rintis Niaga.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dsKica

Sunday, October 9, 2016

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Pelabur waspada perkembangan di AS #BHPLUS

Pelabur waspada perkembangan di AS

DAGANGAN di Bursa Malaysia dibuka semula untuk urus niaga pada hari Selasa lalu disebabkan cuti umum pada hari Isnin.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dLvYwN

MyRumah raih jualan RM6 juta #MyRumah

MyRumah raih jualan RM6 juta

PAMERAN hartanah MyRumah anjuran Kumpulan The New Straits Times Press (Malaysia) Bhd (NSTP) dengan kerjasama Kumpulan Andaman berjaya memenuhi semua matlamat termasuk mencatatkan sehingga 20 urus niaga pembelian rumah yang keseluruhannya bernilai kira-kira RM6 juta.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dDRB2l

Photo - Furla set 3 in 1 RY2726 Whatsapp 018-2535801 Color Beige,black,blue,green,khaki,pink,red Material Quality Artificial Leather Width (cm) 28 Height (cm) 26 Bottom Width (cm) 13 Handle (cm) 16 Strap (cm) adjustable Pocket Inside Bag 3 Gred AAA


via P.O.B

Photo - Bonia 3 in 1 RY8036 Whatsapp 018-2535801 Color black, blue,gold,pink,red Material Quality Artificial Leather Width (cm) 33 Height (cm) 24 Bottom Width (cm) 14 Handle (cm) 10 Strap (cm) adjustable Pocket Inside Bag 3 Pocket Outside Bag 1 Gred AAA


via P.O.B

Saturday, October 8, 2016

MSM dijangka teruskan aliran menurun minggu depan

MSM dijangka teruskan aliran menurun minggu depan

KUALA LUMPUR: Kontrak niaga hadapan minyak sawit mentah (MSM) di Bursa Malaysia Derivatif dijangka meneruskan aliran menurun pada minggu depan berikutan pembetulan teknikal, kata seorang penganalisis.

from FB-RSS feed for Berita Harian Online http://ift.tt/2dOaOjR

Sunday, October 2, 2016

Photo - Selain putih, paling ramai suka warna ni...😘 Telekung arafah design telekung terkini ******************************** material viscose.. (bukan lycra ye) cuba google ciri2 kain viscose ni... antaranya: · Terasa lembut dan dingin/sejuk di kulit . Mempunyai efek yang selesa · Bahannya jatuh, tidak kaku dan warnanya mengilat .Tak melekap, jadi tak menampakkan bentuk tubuh · Menyerap keringat/peluh ·mudah dibersihkan, cepat kering ******************************** Apa istimewanya telekung arafah? Telekung arafah, design telekung terkini. ******************************** *cutting di muka yang selesa, *pelapik dagu dengan kedut di dahi kemas, *ngam untuk semua saiz muka. *bertali di sisi muka *jahitan double piping yang cantik *jahitan yang kemas *harga sangat2 berbaloi *free saiz, muat untuk tinggi lampai atau bersaiz besar *material kainnya tebal sejuk, tak melekap di badan. ini bukan kain lycra ye... **************************************** ramai yang repeat order tau 😘 016 551 6668 05791 2441 rm85 + pos #norellcollection #telekungcantik #telekungsolat #telekungarafah #telekungmalaysia #telekungexclusive #telekungsitikhadijah #telekungcantikdinorell #norellgallery #norlawa


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo


via P.O.B

Photo - Selain putih, paling ramai suka warna ni...😘 Telekung arafah design telekung terkini ******************************** material viscose.. (bukan lycra ye) cuba google ciri2 kain viscose ni... antaranya: · Terasa lembut dan dingin/sejuk di kulit . Mempunyai efek yang selesa · Bahannya jatuh, tidak kaku dan warnanya mengilat .Tak melekap, jadi tak menampakkan bentuk tubuh · Menyerap keringat/peluh ·mudah dibersihkan, cepat kering ******************************** Apa istimewanya telekung arafah? Telekung arafah, design telekung terkini. ******************************** *cutting di muka yang selesa, *pelapik dagu dengan kedut di dahi kemas, *ngam untuk semua saiz muka. *bertali di sisi muka *jahitan double piping yang cantik *jahitan yang kemas *harga sangat2 berbaloi *free saiz, muat untuk tinggi lampai atau bersaiz besar *material kainnya tebal sejuk, tak melekap di badan. ini bukan kain lycra ye... **************************************** ramai yang repeat order tau 😘 016 551 6668 05791 2441 rm85 + pos #norellcollection #telekungcantik #telekungsolat #telekungarafah #telekungmalaysia #telekungexclusive #telekungsitikhadijah #telekungcantikdinorell #norell


via P.O.B